Wielernieuws, live-verslagen, uitslagen en meer! WielerUpdate.nl

Novo Nordisk verlengt samenwerking met wielerploeg (di, 26 sep 2017)
Team Novo Nordisk gaat op dezelfde voet verder. De Amerikaanse wielerploeg heeft de samenwerking met zijn hoofdsponsor met twee seizoenen verlengd, waardoor het team zijn ontwikkeling kan voortzetten.
>> meer lezen

Zuid-Afrikaan Smit dolblij met transfer naar Katusha-Alpecin (di, 26 sep 2017)
Team Katusha-Alpecin is dinsdag met transfernieuws naar buiten gekomen. De Zwitserse ploeg gaat in zee met Willem Jakobus Smit. De Zuid-Afrikaan is de eerste Afrikaan ooit die in dienst van die ploeg gaat koersen.
>> meer lezen

België gaat tegenvallende WK-prestaties evalueren (di, 26 sep 2017)
Op de wereldkampioenschappen in het Noorse Bergen greep België op alle vlakken naast het eremetaal. Teleurstellend, vindt de Belgische wielerbond. De bond gaat de matige prestaties deze week evalueren.
>> meer lezen

Overzicht: alle transfers van de WorldTour-ploegen (ma, 25 sep 2017)
Eduardo Sepúlveda, Daniel Oss en Peter Kennaugh waren op 1 augustus de eerste tranfers die officieel werden aangekondigd. De markt is open en dus zal het transfernieuws die komende weken door blijven lopen. WielerUpdate.nl zet de transfers naar of binnen de WorldTour op een rij.
>> meer lezen

Gogl verlengt tot eind 2019 bij Trek-Segafredo (ma, 25 sep 2017)
Michael Gogl heeft zijn contract bij Trek-Segafredo verlengd. De 23-jarige Oostenrijker ligt nu tot eind 2019 vast bij de WorldTour-ploeg. Zijn oude verbintenis liep door tot en met komend seizoen. Trek nam Gogl afgelopen winter over van het gestopte Tinkoff.
>> meer lezen