Over ons


WV Tourmalet is een toerfiets wielervereniging met een honderdtal leden verdeeld in 4 snelheidsgroepen. De vereniging is al meer dan 45 jaar actief in Baarle-Nassau/Hertog en verre omgeving. De leeftijd van de leden varieert van 25 tot 80 jaar.

Elke zondagmorgen stappen de verschillende groepen op de fiets voor een tocht van 60 tot 100 km. Op de laatste zondag van de maand wordt een langere tocht, uitgezet door een lid of het bestuur en gereden naar telkens weer een andere bestemming. Omdat er iets meer kilometers zullen worden afgelegd wordt voor deze rit om 08.00 uur vertrokken.

 

Ook wordt er jaarlijks een clubuitstap georganiseerd met in het verleden bestemmingen als Gerolstein in Duitsland, Zeddam in Gelderland, Bruinisse in Zeeland en Genk in het schitterende Belgische Limburg. Wil je eens een keer meefietsen met deze enthousiaste groep? Dat kan, neem dan even contact met ons op via deze site.

Wielervereniging Tourmalet heeft als hoofdsponsor Koninklijke Drukkerij Em. de Jong en Sporthotel Bruurs / Limar Chocolates. En als co-sponsor Rabobank De Zuidelijk Baronie en Tweewielers Jansen-Oomen.